www.celinskaplovba.si
info@celinskaplovba.si
Dogodki članov Zveza PCV
Hotel Kanu s ponosom predstavlja novo, pomembno pridobitev za celotno bližnjo in daljno okolico Hotela in sicer panoramsko ladjo St.Lucia, ki lahko popelje po zelenih vodah Zbiljskega jezera do 50 potnikov. Dolžina ladje je 17m in širina 4,5m . V notranjosti ladje so udobni sedeži in mizice za odlaganje ter postrežbo hrane in pijače. Za pripravo prigrizkov ali manjšega obroka je na voljo na ladji tudi manjša kuhinja. Panoramska ladja St. Lucia bo vozila vsako soboto in nedeljo ob 13. in 15. uri. Panoramska vožnja traja približno 2 uri.
Vožnja za zaključene skupine se prilagaja namenu. Predvidena linija vožnje je od priveza pod Hotelom Kanu , pod mostom do Zbiljskega jezera, kjer se ladja obrne pri Čolnarni ter pelje nazaj do campa Dragočajna. Zaključek poti je ob privezu pred Hotelom Kanu. Panoramsko ladjo St. Lucia upravlja izkušen krmar, osebje Hotela Kanu pa skrbi za vaše udobje in pogostitev. Vljudno vas prosimo, da naredite predhodno rezervacijo in si tako zagotovite mesto na ladji.
Rezervacije lahko izvršite telefonično: 01 36 27 011 ali na fax:01 36 27 009 ali na email:hotel.kanu@siol.net. V primeru slabega vremena ali izredne odpovedi voženj zaradi višje sile vas bomo obvestili, zato prosimo pripišite še kontaktno tel.številko.
Ladja St. Lucia
www.hotel-kanu.si/panoramska-ladja-jezero-lucia